Spinning ELIXIA

Siste spinning før jul

julspinnDa var årets siste spinning Bryne CK gjennomført hos SATS ELIXIA – vi var vel drøye 20 stk som slet oss løs fra julestria. Silje hadde ansvaret denne gangen og på programmet stod 4 x 4 intervaller. Men, først en god oppvarming med gradvis økende puls. Så var det bare å gyve løs på intervallene. 4 minutter går ganske fort, men det er hardt mens det står på. Når Silje i tillegg pisker og ikke gir oss fred – ja, da må det bare bli bra til slutt. Nedsykling og en veldig bra uttøying til slutt gjorde susen. Ei kort og effektiv økt med godt treningsutbytte. Nå tar vi fri de 2 neste torsdagene og så starter vi opp med friskt mot igjen på nyåret. Første økt blir torsdag 8. januar – samme sted, samme klokkeslett. Ønsker alle en fin julehøytid !

Share this nice post: