Klubbfordeler

I tillegg til fordelen med å være med i Bryne CK som medlem og felleskapet der med treninger, har vi også følgende goder som medlem av Bryne CK:

Utenom den ene gangen man står vakt på et ritt som medlem, stiller man gratis i alle de andre Bryne CK rittene.

Bryne CK leier ut rimelig sykkelkoffert for reiser med fly, samt en egen skaphenger om det skulle være behov for det. Les mer.

Bryne CK støtter medlemmene med kjempegod avtale på klubbklær! Drakter selges via webshop, uten om dette har Spinn Sykkelshop Bryne det viktigste på lager for salg til medlemmer.

Bryne CK har spinning avtale om vinteren med SATS Bryne.

Bryne CK har utlån av racere for barn og unge som lurer litt på om dette kan være en sport for de. Dette kreves da at også en av foreldrene er medlem av klubben.

Bryne CK arrangerer fellestur på et ritt, der noe av kostnaden for dette er dekket av klubben.

Bryne CK medlemmer har 10% rabatt på tjenester hos Sandnes Kiropraktor Klinikk. Det inkluderer følgende tilbud fra dem: kiropraktikk, fysioterapi, massasje, akupunktur, trykkbølge og røntgen. Ikke minst rask tilgang og profesjonell oppfølging.

Bryne CK medlemmer får flere ganger i året spesialtilbud på kjøp av sykler fra Spinn Sykkelshop.
I tillegg har medlemmer alltid 15% rabatt på alle varer i butikkene.
På alle slitedeler som slanger, dekk, kjeder, wirer, klosser, smøremidler, etc. har klubbens medlemmer 15% rabatt fast avslag.
På fellesklubbkvelder hos de, har vi alltid minimum 20% på alle varer, + gode spesialtilbud disse kveldene som blir annonsert i forkant.

Ikke medlem av Bryne CK?
Meld deg inn i dag da vel, les mer.