Bli medlem

 

http://bryneck.no/

Litt om aktivitetene i Bryne CK

Bryne CK som ritt arrangør: Bryne Ck er den klubben som arrangerer flest tur ritt i regionen vår, men Vår klassikeren Spinn sprinten, Garborgriket rundt, Vestec Ritta Lysebotn -Bryne og Sirdalen- Bryne for å nevne noen, som Bryne Ck medlem sykler du alle Bryne Ck sine ritt gratis, Viste du at om du fullfører alle ritta i krystallritt pakken, får du et håndlaget krystall glass fra glassblåseriet «Mingar Walker» , les mer om krystallritta her

Bryne CK lag: hvert år stiller vi på startstreken i Kristiansand og sykler opp Setesdalen til Hovden, Her stiller Bryne CK med 3 forskjellig lag med nivåer  som bør passe til de aller fleste. Her blir det kjørt fellesterninger utover hele våren, hvor en trener på å sykle i rulle, fine langturer styrker fellesskapet. Det å sykle på et lag med felles målsetning er utrolig inspirerende og følelsen av å nå målsetningen i fellesskap er ubeskrivelig  så her er det bare å bli med.

 

Bryne CK Spinning: Klubben har i år fått til en avtale med kommunen og Bryne Videregående skole om disponering av trenings lokaler i Time Hallen, noe som gjør at vi nå disponerer egen spinning sal med 25 topp moderne spinning sykler, her kjøres Spinning timer flere dager i uken, men du har også mulighet til å trene styrke, styrkerommet ligger vegg i vegg med spinning salen så mulighetene er mange J

Dette er litt av aktivitetene  Bryne CK har å tilby sine medlemmer, les mer om hva vi har å tilby  på våre klubbsider: http://bryneck.no/blimedlem/  og http://bryneck.no/klubben/klubbfordeler/

Sti sykling: Bryne CK leier deler av Njåskogen til sti sykling, Njåskogen blitt et eldorado for de som liker litt tøffere utfordringer, her har terreng gutta gjort en kjempe jobb med å bygge løyper og elementer med forskjellige vanskelighetsgrader, her er det fritt frem for alle å benytte seg av tilbudet på tvers av klubbene i regionen.

DET ER GLEDE I KVÆRT TRÅKK

Bli Medlem i Bryne CK

Ønsker du å bli medlem i Bryne CK?

Det er flere fordeler, blant annet fellesskap med andre likesinnede, rabattavtale hos Spinn Sykkelshop, rimelig klubbdrakt, ingen kostnad å stille i bryne CK ritt(lisens og transport må dekkes av det enkelte medlem), sponset fellestur til minimum et eksternt ritt,Egen Spinning sal i Time Hallen ,med topp moderne spinning sykler, hvor det kjøres timer flere ganger i uken og på forespørsel, tilgang til Styrkerom, rimelig utleie av sykkelkoffert, rimelig utleie av boggie henger, rimelig leie av racer for barn opp til og med 16 år. osv.. Les mer detaljert om klubbfordeler.

Forpliktelser er å være med på dugnad som vakt på et Bryne CK ritt i året.
(Dugnad gjelder fra det året man fyller 18 år, før den tid er man fritatt for dugnad).
Sykle med Bryne CK drakt(trøye og bukse) i alle ritt (unntaket her er Nordsjørittet og Styrkeprøven og ellers etter søknad til styret på enkelt ritt. Sportslig gruppe skal alltid sykle i BCK drakt).

Lisens, på alle ritt så må man ha lisens for å starte. Dette er enten med engangs lisens per ritt, eller helårslisens for hele året. Helårslisens gjelder også som forsikring på trening hele året på eventuelle kroppslige skader. Helårslisens er på ca kr 700,- litt forskjellig alt etter aldersklasser.

Barn og ungdom til og med 16 år som trenger helårslisens, betaler klubben kostnadene for.

Bryne CK oppfordrer alle medlemmer om også i tillegg ha en ulykkesforsikring privat og gjerne en egen sykkelforsikring.

Årsmedlemskapet koster for 2017

  • kr 450,- for +17 år
  • kr 150,- for rekrutt til og med 16 år
  • kr 950,- for familiemedlemskap

Ja jeg vil melde meg inn:

http://bryneck.no/

Ja jeg vil melde meg inn:

Ditt navn

E-post

Adresse

Post nummer og sted

Fødselsdato

Mobiltelefon

Privattelefon

Skriv inn eventuelle tilleggs kommentarer