Spinning ELIXIA

Ny spinningøkt

På tide med ei ny spinningøkt. Frode kjører økta på spinning Bryne CK nå på torsdag. Han har opplegget klart – det blir en repetisjon av økta han kjørte forrige torsdag:

Vi starter med en god oppvarming før vi tar fatt på hoveddelen. Her skal vi holde oss på terskel og over det meste av timen. Vi skal som sist legge inn noen utfordringer underveis, fokus på hard jobbing, mental styrke, grave dypt når det røyner på, hardt og brutalt. Men, det skal være glede i  hvert tråkk – før vi avslutter med en god nedsykling. Økta vare totalt i ca 70 minutter. Husk å ta med to drikkeflasker, kort/kort og masse viljestyrke!

Mener å huske fra sist gang at det gjorde litt vondt underveis, men desto bedre er følelsen i etterkant. Påmelding som vanlig fra tirsdag kl 18. Vel møtt! Påmelding.

 

Share this nice post: