Treningsrapport

Tirsdagstreninga

18022014treningVi var 1 dame og 11 menn (Odd Rune, Norodd, Geir, Inge, Asle, Idar, Trond, Ernst Olav, Nils Gunnar, Birger, Gunleif og Monica) som tok av sted kl. 17:30. Turen gikk til Tjelta, Orre, agurkstripen, Nærland, Hå gamle prestegard, Dysjaland, Kviamarka, Jærmuseet, Nærbø mot Våland, her kom stifinner Geir på banen og loset oss gjennom Gauslandskogen, ikke lange skogholtet men skikkelig kjekk sti, Det var MYE røtter og sorpe samt lyskilde som hopper jevnt og trutt utav stilling når vi sykler over røttene. Vi fikk også litt styrketrening på armene når syklene skulle over hinderløypa (piggtråd og gjerder) til bonden. Vi kom ut ved AS Betong, Garborg. Pga. tidspress gikk turen strake veien til Bryne. Norodd hadde glimt i øye og gode ben så det ble en frisk liten spurt på slutten mot 1900-krysset, tror de fleste som var med på den kjente den etterpå ja:-) Det ble en punktering underveis og av den grunn ble turen litt endret, men som en kan lese over så var valg av løype perfekt alternativ. Takk til de i front for god kjøring, må bare si – dette er vi blitt flinke til:-) Takk for turen, snakkes neste tirsdag:-) PS! det er plass til flere og en treng absolutt ikke være medlem av BCK eller Team Turritt.com for å være med. MH.

Share this nice post: