Nyhet diverseSpaniaTreningsrapportUte på tur!

Rapport fra dag 3 i Spania

For en dag !! tenk å våkne til 19-20 grader og sol ….. dagens mål var Ronda dvs. timevis med bratte bakker Siden dette var lagt opp til en relativt hard tur delte vi gruppen i to og 14 av oss møtte kl 09:00 for avreise og begynte på de harde stigningene opp mot Coin, etter en aldri så liten bomm tur i Monda og 14 km ekstra på sete var vi på rett vei igjen mot el Burgo, stigningene var harde, bratte og veeeeldig lange, da vi kjørte tidvis individuelt oppover og med lensmannen som los var det bare å trø på, og som da vi endelig kom på toppen og hadde Ronda foran oss var det bare å slippe os løs nedover, Arild hadde to minutter forsprang og her var det bare å bruke han som hare og det ble det en god pes økt utav, vell fremme i Ronda fikk vi oss en god lunsh og en vell fortjent pause, klokken gikk fra oss og vi bestemte oss å kjøre tilbake til Marbella og langs kysten hjem til Hotellet, to mil med nedoverbakke var bare en ren fornøyelse og vi satt bare å smilte der vi føyk nedover en riktig god trening å kjøre i utforbakke, noen km fra Marbella fikk vi den første Punkteringen, og en gruppe trillet rolig videre mens Thomas ,Gabriel, jeg ventet på Arild , det ble en artig hjemtur med vind i ryggen og ut på motorveien gikk det som bare det , de tre siste mila ble en ren tempo etappe og vi fikk blåst litt ut, det var en glad gjeng som kom frem til Hotellet til en velfortjent kald Øl og kunne bokføre 20 mil og 3200 høyde meter på kontoen, en kjempe dag !!!
Gruppe to med Håvar Egra i spissen, satte kursen mot Mijas, en god lunsj og så videre til Coin litt og videre oppover kursen gikk ut mot flyplassen og langs Stranda tilbake Gode 10 mil fikk gutta, vell fornøyd! FM. Nye bilder lagt til! Se mer.

Share this nice post: