BelgiaDamegruppenUte på tur!

Bryne CK i løp i Belgia

Jeg og Rakel Kristine er fortiden i Belgia for å starte vår sykkelsesong. i går syklet vi vårt første løp, Fayt-le-Franc (Honnelles) Hainaut. Forstsatt kaldt og bløtt her i Belgia, så løypen var litt forandret for å unngå farlige partier og snø. Det ble en hard men lærerik start på sesongen for vår del. Rakel Kristine var skikkelig uheldig og fikk klippet forhjulet og veltet etter en stund. Styret på sykkelen ble slått skeivt og hun måtte ha en sjekk av rittets ambulanse personell. Før velten satt hun godt med i feltet og hadde god kontroll. Jeg satt også godt med og fikk kjøre noen runder før den berømte sidevinden gjorde det den kan best og flere av oss ble kjørt av hovedfeltet. En hard start som sagt, men utrolig kjekt å komme i gang med sesongen! Veldig gøy og lærerikt å få kjøre i utlandet i store felt med mye støting og høyt tempo. Vi gleder oss til neste løp som allerede er på onsdag og skal få vist bryne drakten enda mer.

Hilsen Margrethe og Rakel Kristine

margrethe
Margrethe under rittet søndag! Fotografen heter Kris Claeye

Share this nice post: