Spinning ELIXIA

Vi starter opp med spinning

Da er snart ventetida over og vi begynner å bli klare for spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne igjen. Sett allerede nå OPPTATT VIKTIG AVTALE i kalenderen hver eneste torsdag fra november av – kl 19.30 – ca kl 21.00. ELIXIA Bryne har time fram til kl 19.30. Vi starter så raskt vi kan etter at denne timen er ferdig, men venter selvfølgelig til de har kommet seg trygt ut av salen. Vi starter da opp med første økt torsdag 1. november, og satser på å holde det gående ut mars 2013. Instruktørene blir den samme fine gjengen som forrige sesong – Lillian, Rolf-Helge, Vegar, Stian og Frode. Vi skulle da være i de beste hender rent treningsmessig, og kan se fram til mange kvalitetsøkter på spinningsykkelen utover høsten og vinteren – økter vi får mye igjen for når sesongens ulike mål nærmer seg. Vi satser på variasjon i øktene – stikkord er korte intervaller, lengre stigningsintervaller, styrketråkk, tempo-pes og spurter. Pågangen for å være med var stor i fjor, og vi regner med minst like stort trykk i år. Det blir derfor samme opplegg med påmelding via klubbens hjemmeside i forkant av øktene. Da er det bare å få på seg ren og fin BCK-uniform, fylle et par flasker med noe godt drikke og hive seg med fra første tråkk – her blir det høy puls, smil, svette, nyttige treningstips, mye moro og ”joy and happiness in every pedal”. KS

Share this nice post: