Treningsrapport

Søndagstreningå

11 stk, Stian, Trond K, Odd Rune, Tore, Nils, Gabriel, Tom, Jo Vegar, Espen, Trond K.U og Geir møtte på kinoplassen på høstens kanskje fineste søndag, blikkstilt og 10 varmegrader kl. 9. Ble litt overrumplet av den uvant gode temperaturen, så etter litt avkledning tok vi ut langs Frøylandsvannet til Øksnevad. Her vinket vi til Trond Aa som istedenfor sykling heller valgte bikkjelufting denne morgenen, så fortsatte på kryss og tvers gjennom Øksnevads gårder og skoger. Kom ut på Postveien(Kongeveien) og tok gjennom noen gårder på Storhaug før vi syklet ned til Grude og den nye flotte turvegen som kommer ut på Bore. Her passet det godt med en pause som ble brukt til drøs, spising og lapping. Nesen ble så rettet mot Nese, og gårdsveier derfra til Horpestad, Rosland, Erga, Pollestad og Salte. Krysset videre RV44 gjennom ku-undergang og fortsatte på grusveier til Haugland, Hognestad, Oma, Fotland, Lende, Fotland, Norheim, Hinnaland og Kverneland. Derfra og hjem tenkte vi å ta langs Frøylandsvannet, men da vi så det var mye turgåere ute, valgte vi å ikke risikere provokasjon og svingte derfra av på Engelsvoll og tok det rolig på asfalten over Laland og Tu til Bryne. Snappet opp følgende kommentarer fra turen: ”Å gud så varmt det var” ”Var sikker på det skulle regne i dag” ”Det var vårlig i dag” ”Æg punkterte bare” ”Me lukket grindene” ”Æg he ikkje kvinnfolk, det går for det mesta rett i sluken!!” ”Trøttande, men æg må sykla heim nå” ”Takk for turen gutta og jente, nei bare gutta” Takk for 62 km og 3 hyggelige timer i lag på kryss og tvers i Klepp og Time, aldri lenger vekke enn 10 km fra kinoplassen. Spesiell hilsen til Trond K.U  fra Stavanger som nytt medlem og første trening med BCK. GS.

Share this nice post: