Nyhet diverse

Bryne CK – Klubb Kveld

Klubb kveld

 

Fantastisk godt oppmøte på klubbkvelden vi hadde på Rosseland BK sine lokaler onsdag 18 oktober,

Vi fikk en presentasjon av Camilla Berg Aune og sitt foretak «Kost og trening i balanse». Camilla vil tilby oss styrke trening og  kost veiledning som gruppetimer .

Sjekk også Camillas facebook side : https://www.facebook.com/Kost-og-Trening-i-Balanse-1396546153975871/

Sammen med Camilla har Bryne CK lyst til å være med å få til gruppetrening i styrkerommet i Timehallen.

Vi kan tilby følgende

Gruppe på 15 ( først mann til mølla får plass)

Pris for Bryne CK medlemmer blir  for et 8 ukers program kr 500 kr noe som 62 kr pr gang

her går klubben inn og sponser litt på prisen, medlems prisen er ut fra fulltegnet gruppe.

Oppstart første gruppe onsdag 1 November kl 19:00 og vil være ferdig onsdag 20 desember

Påmelding i Spond:

Camilla kan også tilby følgende etter egen avtale :

Personlig trening:

– 650,- pr time for 10 ganger,

– 700,- pr time for 5.

– Enkelttime 850,- med program.

Send en mail til Camilla på : camilla@kostogtreningibalanse.no

 

Vi hadde videre en gjennomgang av utfordringene vi ser for oss kan komme mht. de nye regelverket for vakter på sykkelritt, her må medlemmene belage seg på kursing utover våren

Kursmaterialet vil bli klart til nyttår , men vi har fått svært lite informasjon om hvordan dette vil fungere i praksis, men pr dags dato forholder vi oss til den informasjonen vi har fått

Løypevakter må ha et 2,5 timers web kurs og stasjonær vakter må ha et 9,5 timers kurs ( web og klasseromsundervisning) kommer tilbake med mer info her når dette er tilgjengelig.

Vi ønsker også å involvere medlemmene mer i selve ritt arrangementet for å fordele belastningen og arbeidsmengden med det å arrangere ritt, i den forbindelse så ønsker vi en tilbakemelding på om du har lyst å være med å dra lasset sammen med styret til å være mer involvert på arrangement siden.

Bryne CK lag

Kenneth og Svein Arve oppsummerte 2017 sesongen for Bryne CK laga ( se presentasjon)  og informerte om tanker rundt laga til neste år i forhold til ritt og trening

Hvis du er interessert i å bli med å sykle med Bryne CK lag ,Se linken og meld din interesse for hvilke lag du ønsker å delta på , dette er IKKE en bindende påmelding men snarer en tilbakemelding til kapteinene at du vil være med å sykle på laget, det er fult mulig å skifte lag etter hvert .

https://goo.gl/forms/5qOzpJJlLNcAcRoX2

Bck presentasjon

Trondheim -Oslo med BCK lag

Nytt for neste år er at kapteinene med Kenneth i spissen ønsker å lodde stemningen for et telles lag som skal sykle Trondheim Oslo, det ble skissert et 17 timers mål noe som tilsier et nivå mellom stjerne og solstrålene, les mer i lags presentasjonen.

For de som KUN ønsker å delta på et felles lag på Trondheim – Oslo, og ikke annen lag sykling, tar bare direkte kontakt med Kenneth  Ueland. Dere trenger ikke fylle ut hele skjemaet.

 

Share this nice post: