Nyhet diverse

Referat Nordisk Mesterskap i Randers

Det var to håpefulle syklister, Einar Lode og Geir Henning Larsen, som dro til Randers for å vinne heder og ære i Nordisk Mesterskap i klasse M50. Dagen startet med regn, lyn og torden. Dette skapte litt panikk før start, med hensyn på hjul og dekkvalg. Vi fikk referat fra andre om at det var mange punkteringer i tidligerer starter. Vi kledde oss for været, men på startstreken kom solen og heten. Veiene tørket opp og dette innbydde til stor fart. Løypa ser enkel ut på profilen, men det er 3 syrebakker i hver runde, og med 9 runder ble dette et tøft løp. Det var en del forsøk på brudd underveis, men feltet var såpass sterkt at ingen kom fra. Einar satt lett med, mens Geir Henning slet litt mer i bakkene. På siste runden satt vi allikevel begge i feltet som da var redusert fra 50 til ca 20 ryttere. Opp siste bakken før spurten satt Einar godt med fremme, mens Geir Henning hadde nok med å holde følge. I spurten fikk en svenske et godt forsprang i siste sving, men Einar klarte heldigvis som eneste i feltet, å passere ham rett før mål. Geir Henning kom inn med feltet, som 3. beste nordmann.

Vi takker Lillian, Ragnhild og Julie for meget god langing.

mvh

Geir Henning

Share this nice post: