ÅrsmøteNyhet diverse

A funny feeling!

IMG_6480A funny feeling! 12 år i styret i Bryne CK er over. Har vært en lang prosess i hodet en stund, da er endelig dagen kommet der jeg mer kan legge planer for egen fritiden i fremtiden! Skal fortsatt gjøre en del oppgaver for klubben, men det daglige ansvaret overlater jeg til Frode Mehus! Er 100% sikker at han vil bringe klubben godt videre! Må takke alle medlemmer og styrebesetninger som jeg har hatt gleden av å samarbeide med alle disse årene! Vi hadde ikke vært der vi er i dag med alt Bryne CK holder på med uten deres ståpåvilje og pågangsmot! Tusen takk for gaver, blomster, klappsalver og heia rop på årsfesten! Kom en tåre av glede og ære da! Dette kan fort gå godt og er sikker på at vi alle fortsatt får masse glede i kvært tråkk! 

Hovedansvaret på oppdatering på denne nettsiden vil vår nye leder Frode Mehus overta fra i morgen av! Jeg vil fortsatt ha ansvaret på rittsidene og vil da også innimellom legge ut nyheter på denne siden. I tillegg vil jeg jo ha ansvaret for draktene og videre vil jeg jo selvsagt overføre mine oppgaver til det nye styret!

IMG_6435Årsmøtet med tilhørende fest ble kjempefint avviklet i går! Referat og oppdatert styreplan kommer snart på nett! Se bilder.

Share this nice post: