Spinning ELIXIA

Spinning torsdag 19:30

Jonny kjører økta hos SATS ELIXIA på torsdag – vi får følgende danske meny å bryne oss på:

Det blir et 70 min program som spiller på alle strenger – hvor vi gradvis går fra tunge til veldig raske tråkk, over 3 økter og i takt til kanonbra musikk. Vi kjører en 6 min oppvarming og går direkte over i en tung 17 min økt med innbakte fartsøkninger (ikke spurter) – langsomt men sikkert jobber vi oss opp på ønsket pulsnivå. Andre økt på 16 min starter også tungt og blir etter hvert raskere og lettere og er pepret med fartsøkninger. Tredje økt er på 21 min og kjøres i hele sin lengde med en kadens på 107 – med lange og korte innbakte fartsøkninger. Tredje økt avsluttes med 6 stk 20-25 sek skikkelig harde spurter. Herligheten avsluttes med nedkjøring og lett uttøying.

Høres ut som en fin økt nå før julefreden senker seg – vel møtt! Klas

Share this nice post: