Spinning ELIXIA

Spinning i kveld!

Frode styrer spakene på torsdag kl 19.30 hos SATS ELIXIA og har opplegget klart:

Det blir ei økt med høy intensitet. Vi kjører en god oppvarming hvor bygger oss opp mot terskel, før vi hiver oss ut i ei terskeløkt med 4-5 innlagte topper hvor vi skal kjøre 30 sek spurt for så å jobbe oss ned på terskel igjen. Det blir med andre ord Rock’n Roll hele veien. Oppvarming ca 15 min. Hoveddel ca 40 min. Fokus på høy tråkkfrekvens og puls opp mot 85-87 % (egen terskel). 30 sek spurter med puls opp mot 92 % +. Vi jobber oss ned til treskelsone før neste spurt. Nedsykling ca 10 min. Dette er en meget god aerob treningsform som går rett inn på høyrentekontoen.

Som bankmann kan jeg føye til at høyrentekonto nok ikke er hva det en gang var, men vi får bare møte opp og se selv hva avkastningen blir – vel møtt! Klas

Share this nice post: