Spinning ELIXIA

Husk, på torsdag kjører vi igang!

Klas la dette ut på Facebook i uken: Høstmørket senker seg over prærien, temperaturen kryper sakte men sikkert nedover, første frostnatta nærmer seg og før vi vet ordet av det kommer snøen dalende og kaoset er komplett. Hva passer vel da bedre enn at vi starter opp igjen en ny sesong med spinning Bryne CK hos SATS ELIXIA ? Rydd plass og legg inn i kalenderen nå. Fast tidspunkt blir torsdager kl 20 – første økte kjører vi i gang torsdag 30. oktober. I år har vi fått med oss Silje Undheim på laget som ny instruktør – hun har lang erfaring og mye kunnskap om trening. I tillegg har vi fortsatt med oss den rutinerte 4-banden bestående av Rolf Helge Selliken, Frode Mehus, Vegar Bakken og Stian Osmundsen. Vi skal være sikret mange kvalitetsøkter utover høsten og vinteren med denne gjengen bak spakene. Planen er å holde det gående til utgangen av mars måned – men, avhengig av oppmøte og interesse. Det vil bli lagt ut konkret informasjon om de enkelte øktene i forkant – i hovedsak vil vi bruke FB som kanal for informasjon, men følg også med på nettsida til klubben. Satser også på at det vil bl lagt ut referater og kanskje noen bilder i etterkant av øktene. Folkens – da er det bare å finne fram uniformen kort/kort igjen og hive seg med allerede fra starten av. Vi starter opp uten påmelding – bare å møte opp. Dersom vi nærmer oss full sal utover vinteren, vurderer vi påmelding i forkant. Velkommen til effektive og sosiale treningsøkter.

Share this nice post: