Aktivt rittNyhet diverse

Hard ‘debut’ for Janicke i Trondheim

Janicke Gunvaldsen har vært i ‘Eksil’ i USA siden hun meldte seg inn i Bryne CK i fjor høst. Sammen med Margrethe Pedersen og Siri Minge stilte hun til sitt første Norgescupritt i Trondheim Søndag. TVK hadde funnet en hard løype med flere lange bakker. Den lokale klubben CK Victoria stilte damesterkt med 10 ryttere, og sammen med flere sterke klatrere, som Vita Heine fra Bergen, hakket de feltet i småbiter med støting. Janicke, Margrethe og Siri hang godt med i flere runder, og  selv om de slet i de siste bakkene før målpassering så klarte de å slite seg tilbake til teten hver runde. Mot slutten glapp det litt, og de havnet i gruppe to da hovedfeltet sprakk i to deler. For Siri og Margrethe sin del så var det en sportslig opptur fra Grenland, mens Janicke må ta med seg at hun nettopp er tilbake fra kragebeinsbrudd, og har ikke helt distansen inne.
Skryt til arrangøren som har bedret sikkerheten mange hakk fra 2013, som til tider var ganske utfordrende for syklistene.

Resultater

nccup2014

Share this nice post: