Bryne CK laget

Hat trick av Expressen!

expressen2014For tredje året på rad som Bryne CK Expressen stillet med lag på CLST, fikk de 1 plass for raskest klubblag opp til Hovden! Ellers var det 4 Bryne CK damer blant de 12 beste damene, en stor prestasjon! Og ellers var det mange andre fine prestasjoner blant Bryne CK rytterne til start!
Men mest av alt må vi berømme støtteapparatet som fungerer så smurt! Det er fra sjåfører, sidepersonell, matstasjoner, busssjåfør, lastebilsjåfør, osv, uten disse prestasjonene med hjelp av styringsgruppen med Stian og Frode i front hadde dette ikke vært mulig å få til!
Tusen takk for innsatsen til dere alle!
Vi har fått inn noen bilder til nå relatert til Bryne CK, blant annet fra avsykling på hjemtur fra noen i dag! Vi ønsker jo flere bilder, så har du noe, så send de til: marton@digernes.eu

Se bilder.

Resultater fra CLST 2014 og Haugesund-Sauda ligger jo nå på nett hos Turritt.com.

Share this nice post: