Spinning ELIXIA

Hiv deg med på spinning

Da gjør vi klar for sesongens siste spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne nå på torsdag kl 20. Godvær og perfekte forhold for utesykling denne uka, men ei real økt på spinning-sykkelen gir god variasjon og litt annerledes trening. Frode får æren av å styre spakene denne gangen – da blir det en avslutning det lukter svidd av. Stikkord er terskeltrening – de fleste vet nok hva som venter:

Vi starter med en god oppvarming før vi tar fatt på hoveddelen. Her skal vi holde oss på terskel og over det meste av timen. Vi skal som sist legge inn noen spurter underveis, fokus på hard jobbing, mental styrke, grave dypt når det røyner på, hardt og brutalt. Men, det skal være glede i  hvert tråkk – før vi avslutter med en god nedsykling. Økta vare totalt i drøye 70 minutter. Husk å ta med godt med drikke, kort/kort og masse viljestyrke !

Dette gjør litt vondt på en god måte underveis, men det er bare å bite tenna sammen. Påmelding som vanlig fra tirsdag kl 18. Vel møtt! Påmelding.

Share this nice post: