Spinning ELIXIA

Spinning styrketråkk

Publisert

En stor takk til Johnny som tok oss med på ei skikkelig bra styrkeøkt på spinning-sykkelen torsdag kveld. Han kjørte ei økt som varte i ca 95 minutter – høres kanksje lenge ut på en spinning-sykkel, men tida gikk fort. Etter litt oppvarming var vi gjennom i alt 6 bolker med noe varierende varighet – fra ca 8 minutter til ca 14 minutter. Her var det fokus på styrketråkk i ulike varianter og frekvenser, med noen innlagte perioder med noe raskere frekvens og litt hopp i pulsen. Ei annerledes økt i forhold til mange av de mer vanlige spinning-øktene, men veldig kjekt og helt sikkert et godt treningsutbytte. Neste torsdag er det siste spinning Bryne CK for denne gang – det er Frode som får æren av å kjøre den avsluttende økta. Da er det nok bare å forberede seg på å ligge å kose seg på terskel en god stund !

Share this nice post: