Spinning ELIXIA

Ukas spinningøkt

Vegar var skipper og styrte med myndig røst denne gangen – selv om ikke alle alltid hører like godt etter…. Økta varte i ca 90 minutter. Vi var gjennom seige 4 bakker, med varighet fra 15-17 minutter. Puls opp mot terskel mot slutten av hver bakke, etter å ha bygget oss rolig og kontrollert opp i puls underveis. Vi avslutta med 3 spurter på 8 sekunder, med 2 minutters mellomrom – dette er hardt som avslutning, men gjør sikkert godt. Litt rolig nedsykling til slutt, før benstrekk og uttøying avslutta det hele. Neste gang har Johnny lovet oss en real omgang med styrketråkk og dansk dynamitt – varighet på denne økta ca 90 minutter. Dette er ei litt annerledes økt i forhold til mange av de mer vanlige spinning-øktene vi kjører, men utrolig bra trening – vel møtt !

Share this nice post: