Spinning ELIXIA

Ny spinning på terskel

Frode kjørte samme, harde økta denne gang. Mulig at noen ble litt skremt forrige torsdag – noen flere ledige sykler denne gang, men ingenting å være redd for. Det gjør vondt underveis, men etterpå er det bare godt. Vi varma som sist godt opp i ca 15 minutter. Så gikk vi inn i en sammenhengende bolk på ca 45 minutter – lagt opp som ei real tempoøkt, her er det ingen vei tilbake. Vi lå tett på terskel og kanskje litt over i hele denne perioden – dette skal være hardt og godt utenfor komfortsonen. Ca hvert 5. minutt kommer det en 30 sekunders utfordring/spurt som resulterer i pulsøkning til godt over terskel – så er det å jobbe seg NED mot terskel igjen før neste spurt. Nedsykling og benstrekk til slutt – totalt holdt vi det gående i drøye 70 minutter, med glede i hvert tråkk. Rolf Helge styrer skuta neste gang – håper mange har lyst og anledning til å komme på økta selv om det er vinterferie.

Share this nice post: