Spinning ELIXIA

Spinning på terskel

Takk til Frode som sporty stepper inn som vikar på spinning Bryne CK nå på torsdag. Han har opplegget klart – det kommer nok til å gjøre litt vondt underveis, men etterpå er det bare gleden:

Økta blir som følger: Vi starter med en god oppvarming før vi tar fatt på hoveddelen. Her skal vi holde oss på terskel og over det meste av timen. Vi skal som sist legge inn noen utfordringer underveis, fokus på hard jobbing, mental styrke, grave dypt når det røyner på, hardt og brutalt. Men, det skal være glede i  hvert tråkk – før vi avslutter med en god nedsykling …ferdig til Kveldsnytt. Husk å ta med to drikkeflasker, kort/kort og masse viljestyrke…… det begynner å dra seg til !

Bare å melde seg på og hive seg med – vel møtt! Påmelding.

Share this nice post: