Spinning ELIXIA

Spinning stort sett i sone 1

Det ble en litt annerledes spinningøkt denne gangen. En sprudlende Rolf Helge tok oss med på en forholdsvis rolig tur, der vi stort sett holdt oss i sone 1. Men, først en relativt hard oppvarming på ca 15 min. Så en forholdsvis rolig bolk på ca 1 time, men med noen relativt harde drag underveis. Kunsten er å holde igjen litt på denne typen treninger – stort sett har vi jo ikke problemer med å få opp pulsen på en spinningsykkel. Til slutt ca 10 min nedsykling og benstrekk. Totalt sett holdt vi på i drøye 80 min. Selliano har vært på tur til Berlin, så da ble det selvsagt litt generell informasjon og quiz om ulike byggverk, innbyggertall, høyder ol. I tillegg fikk vi vel bekrefta det vi alle trodde på forhånd – krokodillepølse er ikke den ultimate smaksopplvelesen ! Godt oppmøte på økta – tror vi var opp mot 40 stk også denne gang. Hadde vært kjekt å fylle hele salen – det er fortsatt noen ledige plasser, ta med en venn neste gang. Da er det Vegar som styrer fra podiet.

Share this nice post: