Nyhet diverseSpinning ELIXIA

Spinningøkta

Nok ei råsterk spinningøkt rett inn i treningsbanken ! Fortsatt imponerende bra oppmøte – ca 40 stk møtte opp også denne gang. Frode styrte med stø hånd og myndig stemme fra podiet. Økta varte totalt i ca 85 minutter – inkludert oppvarming, nedsykling og bøy/tøy. Hoveddelen inneholdt 2 harde bolker på ca 20 minutter hver. Her skulle vi ligge opp mot/på terskel hele strake veien. Begge arbeidsperiodene inneholdt også 4 innlagte spurter på 30 sekunder underveis, for å sikre at puls og intensitet var på plass. Etter hver spurt var fokus å jobbe seg NED igjen til terskel – ja, du leste riktig ! Hardt, men ei gild og effektiv treningsøkt. Takk til Frode for inspirerende coaching underveis. Torsdag til uka er det Rolf Helge som har det hele og fulle ansvaret – han legger opp til en forholdsvis rolig tur på ca 75 minutter. Regner med at minst alle dukker opp igjen da !

Share this nice post: