Spinning ELIXIA

Ei god spinningøkt

Nå fyller vi tilnærmet hele salen hos ELIXIA Bryne med kampklare BCK-ere som er klare for å bli pusha litt utenfor komfort-sonen ! Drøye 40 stk møtte opp for ei kvalitetsøkt på spinning-sykkelen i går kveld – tror alle var godt fornøyde med innsatsen i etterkant. Vi fikk servert en god blanding av kveldens instruktør – Johnny. Økta varte totalt i ca 85 min. Etter litt oppvarming inneholdt programmet 4 bolker som i tid varierte mellom 8 og 20 minutter. Noe varierende puls for egen del underveis, men i siste del av hver økt i underkant og opp mot terskel. Fin variasjon mellom styrketråkk, lettere frekvens med innlagte spurter, sittende og stående sykling. Vi får garantert igjen for denne type trening når det drar seg til. Kommende torsdag er det Frode sin tur til å piske oss gjennom ei økt der «ligge på terskel» sikkert er et bra stikkord. Vi satser på samme gode frammøte, kanskje klarer vi også å kapre de siste 3 – 4 ledige syklene – velkommen ! KS

Share this nice post: