Spinning ELIXIA

Spinner i gang nyåret

Da var vi i gang med spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne igjen etter en kort og velfortjent julepause. Mange som ville komme i gang med ei god treningsøkt på nyåret – vi var tett opp mot 40 stk. Stian hadde ansvaret for økta – da snakker vi fort intervaller. Kveldens program inneholdt 6 bakker av noe ulik varighet – fra i underkant av 4 minutter til i overkant av 6 minutter. Puls mellom 83 – 87 % av maks på hver av intervallene. Vi holdt på i ca 1 time med litt oppvarming i forkant og nedsykling til slutt. Nytt program for året som Stian nå kjører fast på ELIXIA framover – ei intensiv og god treningsøkt til meget bra musikk. Neste gang er det Johnny som styrer skuta – han har lagt ned mye jobb i å sy sammen en god og effektiv time for oss. Vi satser på full sal framover !

Share this nice post: