Spinning ELIXIA

Førjulsspinning

Takk til Vegar for ei meget bra økt hos ELIXIA Bryne torsdag kveld. Vi forserte noen seige og bratte bakker på Madeira – kjekt med film og reality som litt avveksling fra søyler og digrammer ! Først en god oppvarming på nesten 20 minutter. Så en bolk på ca 40 minutter med intervaller av noe ulik lengde og frekvens. Nedsykling og bøy/tøy til slutt – økta varte i drøye 70 minutter. Meget bra oppmøte denne gang – tror vi var tett opp mot 40 stk, noe som er rekord for sesongen. Takk også til anMarton som stilte opp med diverse premier som Vegar kunne dele ut underveis. Etter at økta var vel gjennomført hadde vi litt juleavslutning med gløgg, kaker og frukt. Kjekt at så mange hadde anledning til å stoppe opp litt i etterkant for ein drøs og litt påfyll. Nå tar vi juleferie – neste spinning er torsdag 2. januar. Ønsker alle en fin julefeiring ! KS

Share this nice post: