Treningsrapport

Tirsdagstreninga

2 spreke damer og 14 spreke menn møtte til felles treningstur. Turen gikk til Kverneland via Sandtangen og Klepp stasjon, Foss-Eikeland, langs jernbanen til Figgjo og dette var litt av et syn, la meg bak for å se til at ingen ble fra syklet og når en ser en flott rekke med syklister som speiler seg i både lys fra den bak og en flott måne som mer eller mindre bader i Figgjoelva samt vindstille – det var knallflott:-) Etter dette sykler vi sykkelstien til Ålgård videre inn på stien hvor vi kom ut med DFU, på vei ut av Ålgård tok vi over den gamle postveien til Eikeland, her var det et par grinder hvor noen av oss tenkt styrketrening med det samme – tok tak i syklene og fikk løftet de over, noen andre tok den lette måten – åpnet grinden:-) ja ja, vi hev oss nå på syklene og tok videre mot Undheim, Lende, Fotland, føk forbi golfbanen til Hognestad og da var det bare sjarmøretappen til Bryne. Svein Georg og Odd Rune styrte mye av turen i dag, farten var super, godt jobbet gutter:-) Det er en glede å sykle ute når været er slik som i dag, får si som Frode Mehus sier – glede i hvert tråkk. Takk for en flott tur alle sammen:-) PS! neste uke blir det trening mandag samme tid og sted, vel møtt:-) MH.

Share this nice post: