Treningsrapport

Tirsdagstreninga

111220013Vi var 17 killer og 1 flikka som møtte til felles trening i kveld. Været var supert, lite vind, opphold og god temperatur. Vi tok til Tjøtta, Horpestad, Bore, Tjelta, Vigdel, Ølberg, Soma, Optimera, Ganddal, Kverneland og til slutt Bryne Rundt Tjelta gikk det litt vel fort, men vi fikk ned farten til det som var ok for de fleste. I dag må jeg legge meg langflat og si at jeg ikke fikk med meg alt, Svein Georg punkterte rundt Sola og falt av gruppen men har fått melding om at han hadde en fin tur i godt selskap (med seg selv). Da det kan hende det trengs assistanse er det viktig at de som oppdager at noen er borte gir beskjed om dette, ps! vi syntes jo det plutselig ble litt rolig………  men Trond beroliget oss med at han hadde snakket med han lengre bak.
Så her kan jeg ikke annet en beklage og satse på at det ikke skjer slikt igjen. Sette bort fra dette hadde vi en super tur, takk for turen alle sammen:-) Satser på gode forhold og godt oppmøte neste tirsdag og:-) – Monica

Share this nice post: