Spinning ELIXIA

Fint å være inne og spinne !

Fin økt med spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne torsdag kveld. Været var helt perfekt – beste inneværet hittil i sesongen ! Rolf Helge loste oss trygt gjennom ei forholdsvis rolig økt på en drøy time. Vi holdt oss stort sett rundt 75-80 % av maks. Mot slutten dro vi på litt ekstra, opp mot 85 % av maks. Siste bakken ble også noe lenger enn planlagt – en forholdsvis omfattende omkjøring grunnet ferje som var innstilt og tunell som var stengt ! Uansett, vi kom oss trygt og godt i mål. Litt quiz skaper også temperatur og diskusjon – altså, for å kunne delta i kampen om hvit trøye i TDF må rytteren ikke ha fylt 25 år 1. Januar det året rittet gjennomføres. Viktig kunnskap ! Neste torsdag kjører Frode økta – vel møtt til gamle og nye travere !

Share this nice post: