Treningsrapport

Tirsdagstreningen tar av

Vi ble litt forbløffet i dag, 3 damer og 23 menn møtte ved kinoplassen for fellestrening, ny rekord (sant må sies, vi snappet opp en fra Nærbø CK i det han skulle til å fare forbi:-)). Turen gikk til Tjøtta, Orre, Bore, Tjelta, Vigdel, Ølberg, vispet inn i løypa til 1. mairittet, (vet fremdeles ikke alltid hva veiene/stedene vi er på heter) Optimera, Skjæveland, Klepp og Bryne. Noen hoppet av på Ganddal og tok over Kverneland heim, noen hoppet av på Klepp men totaltid for de som hadde endestasjon kinoplassen var 2.26 t og 58 km. Til å være så mange på tur og det i mørke syklet vi stort sett i 2 fine rekker, synes det er en kjekk gjeng å sykle sammen med. Håper mange stiller neste tirsdag og, HUSK intet som heter dårlig vær bare dårlig klær – ( og til de som lurer, det var ingen sprekk bare refleks:-)) Takk for turen og vel møtt neste tirsdag. MH.

Share this nice post: