Jubileum

Jubileumstur til Italia

HUSK!

Interessen for Jubileumstur til Italia i 2014 har tatt helt av, 100 personer har gitt beskjed at dette er noe de vil være med på!
Da dette ble en del mer en vi forventet må vi plutselig sikre oss plasser på fly for å være sikker at alle får plass. Dette igjen medfører at vi nå igjen må spør litt mer detaljert om når dere ønsker å reise, dette igjen for at vi skal kunne forhåndsreservere plasser på fly!
Det vil nok ikke heller gå noe enormt lenge før alle blir nødt til sette turen i bestilling, men det kommer vi tilbake om noen uker til.

Det vi trenger nå er at alle en gang til tar en liten utfylling om hvor lenge de ønsker på tur og hvor mange personer man er og om man ønsker å sykle 1 eller 2 ritt! Nytt passord til denne siden er sendt per mail til alle, har du ikke fått den? Send da en mail til: marton@digernes.eu

Fyll ut dine ønsker.

Share this nice post: