Spinning ELIXIA

Spinningen er i gang

Kjekt å være i gang igjen med spinning Bryne CK sesong 2013/14 hos ELIXIA Bryne. Rolf Helge hadde ansvaret for økta denne torsdagskvelden. Han kjørte ei meget bra intervalløkt. Vi forserte bakker med varighet på 7-8 minutter – puls opp mot 90 % siste del av bakkene. Korte pauser mellom dragene og oppvarming/nedsykling i forkant/bakkant – totalt varte økte i ca 1 time med litt bøy og tøy til slutt. Rolf Helge kjørte også lit quiz på geografien i området vårt – alle vet nå at Hilleknuten ligger i Sirdal og er 1 209 moh og at Vassdalseggen er høyeste fjelltopp i Rogaland fylke ! Vi var ca 25 som møtte opp til denne økta. Bra frammøte, men det er plass til mange flere. Vi staser på at flere har lyst til å være med oss utover sesongen. Dette er en sosial og effektiv treningsform for oss syklister. Neste uke kjører Frode ei økt med fokus på tempo-trening.

Share this nice post: