Treningsrapport

Tirsdagstreningen

Det var 16 staute karer og en dame som møtte til rolig langtur i kveld, været var på vår side (når en tenker på hvordan det regnet tidligere på dagen). Det ble noen småbyger men god temperatur og lite vind gjorde turen til en flott opplevelse. Vi syklet ut fra kinoplassen til Hognestad, Torland, Køhler paviljong, Kviamarka, Varhaug, opp mot Kartavoll men tok av ned mot Åna (vet ikke navnet på alle veier vi er på) så til Jærmuseet, Nærbø, Garborg, golfbanen, Hognestad og Bryne. Det er et ordtak som heter » i mørket er alle katter grå» men det er jammen veiene også, ikke alle viste hvor de var til tider, dette gjør jo turen enda kjekkere, så her skal ingen sykles fra:-) Takk for turen alle sammen, kjekk gjeng:-) VEL MØTT neste tirsdag! MH!
bck29102013

Share this nice post: