Spinning ELIXIA

Vi spinner i gang !

Da starter vi opp igjen med spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne torsdag 31. oktober kl 20. Frode Mehus er ansvarlig for sesongens første økt. Meldingen fra Frode er klokkeklar:

Det blir tempo- trening ! Vi kjører først en god oppvarming, så kjører vi på med 2 x 20 min tempo-drag, til slutt en god nedsykling. Fokus på å holde pulsen opp mot terskel – fart og belastning er to nøkkelord. Her blir det full trøkk fra første tone/tråkk.

Stikkord er da kort/kort, godt med drikke, pulsklokke, håndkle og godt humør – så er vi klar for ei kvalitetsøkt med høy intensitet ! Klarer vi å kline til med full sal allerede fra starten av ? Husk påmelding via hjemmesida er åpen fra tirsdag kl 18 – link til Påmelding spinning øverst under menyvalg Klubben.

Share this nice post: