Aarbakkerittet Lysebotn-BryneTreningsrapport

Treningstur i Aarbakkerittet

Lørdag var vi en gjeng som tok bussen til Lysebotn for å få en treningstur i Aarbakkerittet Lysebotn-Bryne. Det var en dag med skiftende vær. Rolig og fint start i Lysebotn som gikk over til sterk vind på toppen. Full samling av alle på Sinnes der vi fikk påfyll av diverse før vi syklet samlet nedover Hunnadalen. Der var det sterk motevind som gikk over til full regn med noe innslag av hagl, det var en kald affære ned mot Byrkjedal. Der var det plutselig sol og godt vær. Fikk i oss kaffe og lappe der før vi fortsatt kalde tok veien videre nedover Dirdal, Oltedal og hjemover i godt driv og varmen kom, tilbake i kroppen på oss alle. En kjempeblid gjeng var enig det hadde vært totalt sett en kjempetur! Se bilder.

Share this nice post: