Aktivt ritt

Randers bike week

Randers Bike Week er et 5 dagers etappeløp med egne klasser for veteraner. Fra Bryne stiller Einar Lode og Geir Henning Larsen.

Vi har dannet et lag til lagkonkurranse, sammen med Rene Andersen og Sten Ove Jensen.

 

1.etappe

En løype på litt over 4km skulle kjøres 11 ganger. En syrebakke i hver runde. Ca midtveis kom Einar og Rene med i et brudd på 6 ryttere.

Disse holdt helt inn til mål. En litt for sterk danske fikk dessverre en liten luke opp siste bakken og vant foran Einar. Rene ble nr 3.

Geir Henning kom inn i hovedfeltet.

 

2.etappe

En kupert løype på ca 12km og 8 runder i sterk vind. Ut på tredje runde kom Rene med i et brudd sammen med sammenlagtlederne i H40 og H50 samt en til rytter. Einar og Geir Henning kom med i en 8 mannsgruppe som tok opp jakten. De foran kjørte sterkt og klarte å holde avstanden.

Ut på siste runde stakk de to gule trøyene fra, og Einar og Geir Henning kjørte inn Rene og makker. I spurten om andreplass i klasse kom Rene foran Geir Henning og Einar. 2,3 og 4. plass til Team Rogaland må være akseptabelt.

 

I morgen er det en kort tempo på programmet. Einar ligger på andre plass sammenlagt, Rene er nr 3 og Geir Henning nr 8. Les mer.

Share this nice post: