Treningsrapport

Mandagstreninga

I dag møtte det 20 BCK ryttere for en rolig langtur om Gloppedalsura. Og for å detonere bomba med en gang. Det ble verken ur eller rolig. Som kjent har de fleste land gitt opp kommunismen, og det gjelder også ved veivalg i BCK. Etter polsk riksdag eller Sveitsisk direkte demokrati om du vil, var rutevalget endret. Bryne folk liker verken å fryse eller kjøre i trafikken, slik at vi ble enige om Hommersåk- Høle traktene. Turen gikk stille og rolig mot Ålgård og Madland, hvor noen i feltet mimret om en opplevelse av ei vill kvige i vegen og ei (barm)varm veterinær på fult firsprang etter. Videre mot Oltedal og opp Seldalsbakken. Her sprakk feltet og lungene til enkelte. Jeg ofret meg og var først opp for å ta bilder……blæh….Ned til Høle og Hommersåk, hvor vi hadde en kort pit stop i havna badet i sol. Bjørn Kjetil savnet espressoen sin, ei heller hadde de kafe con leche. Fra Hommersåk tok vi til Vatne og inn til Sandnes sentrum. Noen unnasluntrere tok kjappeste vegen hjem derfra, mens hovedfeltet satte fart mot Malmheim-Voll og sjøvegen hjem. Med god fart og årets første rulle, fikk vi damen opp. Noe mer rustne enn det vi skal være i slutten av mai, men dog. En liten debrief på kinoplassen til slutt oppsummerte en god tur. Dagens Garmin tall var 3:51 timer, 108,80 km, 28,2 km/t gj snitt, 1169 høydemeter. AS.

130401trening

Share this nice post: