Treningsrapport

Mandagstreninga «B laget»

Kjekk tur med «B-Laget» Vi startet opp med kinoplassen og tok avgårde med Spinnsprinten som utgangspunkt. Sol og flott vær og medvind i starten.. Kanonene var nok allerede på god vei til å sprenge hverandre opp mot Gloppedalsura mens vi trillet fint av gårde med et smil om munnen. Drøsen gikk, og mange røverhistorer fant veien til nye ører. Tor Vestly prøvde tidlig med et rykk, men gav fort opp da ingen skjønte hva han drev med 🙂 Opp bakken til Karslbu El Grande gikk som en lek, og vi tok oss tid til en aldri så liten fotosession. Klok av skade, Arild Sandstøl, tok vi bilder med sola bak oss. 🙂 Vi «glemte» å svinge av mot Elgane og Undheim, men kjørte direkte til Bryne via Varhaug og Nærbø.. Fin tur med kjekt selskap.. JS.

130401trening2

Share this nice post: