SpaniaTreningsrapportUte på tur!

Malaga dag 4

Dagens økt ble en ren restitusjons økt der vi hadde i grunnen gode planer om å spise lunsj på Mija ,men da vi kom inn mot stigningene opp til Mija var det som om himmelens sluser åpnet seg og vi bestemte oss kjapt for å ta en økt med «byggefelt kjøring» og holde oss borte fra regnet ,
Det gikk i en god time og vi ente opp med ca 3 mil og en god kopp kaffe på en av restaurantene ved strand promenaden, resten av dagen gikk med til handling og en liten gjeng stakk til Gibraltar på tur,
Noen tok seg en joggetur mens andre rett og slett inntok horisontalen og bare slappet av,
I morgen blir det en ny lang økt, være ser lovende ut med Sol og god temperatur så da er planen og utforske dryppsteinsgrottene ved Nerja en tur på ca. 19 mil tur / retur..FM. Nye bilder er lagt til. Se bilder.

Share this nice post:

2 kommentarer om “Malaga dag 4

Det er stengt for kommentarer.