Spinning ELIXIA

Hardt og brutalt !

Ei rimelig hard og god god spinningøkt vel gjennomført hos ELIXIA Bryne. Vegar styrte skuta denne gang – den karen kan det å lede ei spinningøkt ! Økta var som sagt av den harde sorten. Men, vi starta med god oppvarming i ca 15 minutter – med gradvis oppbygging av pulsen. Opplegget etter dette var først 3 spurter på 8 sekunder hver, med 2 minutter pause mellom hver spurt. Så bar det inn i en bolk med 8 intervaller på 4 minutter hver, med 2 minutter pause mellom hver intervall. På 4 av intervallene skulle vi ligge opp mot terskel (85 – 87 % av maks) og på 4 av intervallene skulle vi ligge over terskel (89 – 91 % av maks). Tror dette kjentes godt i kropp og sjel for de fleste av oss – undertegnede måtte jobbe hardt for å tenke positivt mens det stod på som verst. Men, godfølelsen kommer etterpå. Bra oppmøte også denne gangen.

Share this nice post: