Spinning ELIXIA

Glede i hvert spinningtråkk !

Nok ei god spinningøkt vel gjennomført hos ELIXIA Bryne. Vegar styrte skuta denne gang, og han bytta ut spinningsykkelen med racer på rullå og oppkobling til skjerm og greier. Så da ble det film og treningstur fra varmere strøk sammen med Rabobank-laget. Økta var av den knallharde sorten. Men, først en skikkelig oppvarming på ca 20 minutter. Opplegget etter dette var 6 intervaller på ca 4 minutter hver, med ca 3 minutter pause mellom hver intervall. På 3 av intervallene skulle vi ligge opp mot terskel (85 – 87 % av maks) og på 3 av intervallene skulle vi ligge på/over terskel (89 – 91 % av maks). Vi skulle bruke maks 1 minutt av hver intervall på å komme opp på nevnte nivåer. Tror dette kjentes godt i kropp og sjel for de fleste av oss, men Vegar har garantert at vi skal få fin framgang om vi kjører ei slik økt ukentlig framover ! Bra oppmøte også denne gangen, men det er fortsatt noen ledige sykler. Vi kjører på også kommende uke, selv om noen kanskje er på vinterferie.

Share this nice post: