Bryne CK lagetTreningsrapport

Bryne CK LAGET bli kjent tur

Bryne CK LAGET hadde i dag en bli kjent tur! Vi var nesten 20 stk som møtte opp på Vestly Skole klokken 09:00 i dag! Blide og friske fjes klar for en fin gåtur! Det startet i noen minusgrader og vindstille, vandret inn i den gamle traseen til Garborgriket Rundt, opp til Melsvannet. Opp bakketempoen av Melsvannet og så over til Eikelandsmyra. Her tok vi retning mot Åsen, men svingte av opp til Ulvatjørn. Vider opp over toppen på Lyefjell og ned med Tjoatjørn og så ned til Vestly gjennom Lyefjell!
Nesten 2,5 time, 400 høydemeter og 15 kilometer gange i solskinn og nydelig vintervær!
På Vestly hadde vi en fin samling med drøs i nesten 1 time med kaffe og boller og et Gullbrød var også til disposisjon!
En kjempestart på Bryne CK LAGET sin 2013 sesong, som allerede fortsetter i morgen med fellestrening i 3 timer på Elixia Bryne! Se bilder.

Share this nice post: