Nyhet diverse

Bergen-Voss, samle flere fra BCK på tur?

Påmelding til Bergen-Voss er rett rundt hjørnet, med gruppepåmelding  den 13. – 20. januar, og individuell påmelding fra den 27. januar.

Link til påmeldingssystemet blir lagt ut på www.bergenvoss.no.

Puljelisten finner du HER med forventet sykkeltid, ca starttid og forventet målgang. Du finner også anbefalt togretur for de som velger å benytte seg av dette tilbudet.

Finn en pulje som stemmer med dine ambisjoner. Bruker du normalt mer enn 8t til Voss kan det være lurt å ta utgangspunt i makstiden i mål (kl. 18.30) og velge en pulje deretter. Der det er ledig plass kan alle melde seg på. Navngitte puljer (eks. 5t45m Sparebanken Vest) eller puljenavn med *) bak har minst 15 ryttere påmeldt som gruppe. I slike puljer vil du ofte finne en puljekaptein med opplegg for turen.

Nye påmeldingsrutiner:

– I påmeldingssystemet blir du nå bedt om fødselsdato og ikke bare fødselsår. Riktig dato er viktig for å sjekke ryttere opp mot NCF sitt lisensregister.

– I år blir du ikke bedt om lisensnummer.

– De som ønsker togretur skal nå velge mellom 4 oppsatte togavganger. Billetten du bestiller gjelder kun for den valgte avgangen. Velg den avgangen anbefalt i puljelisten, eller en avgang senere.

– I forbindelse med Bergen-Voss påmeldingen, har du mulighet til å forhandspåmelde deg til Voss-Geilo  24. august. Ved påmelding til Voss-Geilo velger du den snitthastigheten av 4 alternativer som du forventer å sykle turen. Lisens og transportpakker til Voss-Geilo bestiller du senere. Mer informasjon om Voss-Geilo finner du på http://www.vossgeilo.no/

Egen returtransport etter Bergen-Voss:

Vi har nylig inngått et samarbeid med Tide Reiser. Ønsker din bedrift/treningsfellesskap et eget felles returopplegg (med buss) kan dere ta kontakt med oss på bergenvoss2013@bergenck.no
Rittet er litt over 16 mil langt og arrangeres nå 1.6.2013.
I 2012 startet ca. 4400 syklister og ca. 4150 fullførte. 6 deltakere fra Bryne CK var med.

Puljene teller gjerne 50-100 og kjedesykling praktiseres flittig med stort sett godt resultat for de aller fleste.

Start i Bergen sentrum. Diplom, mat/drikke og garderober på Voss.

Det settes opp busser med retur til Bergen, men erfaringen er at det tar lang tid å komme seg hjem til Rogaland på den måten.

Dessverre kolliderer ritthelgen med Marine Harvest Rittet og Tempo Velux, men hvis det er interesse for å arrangere en fellesreise med transport og overnatting kan undertegnede kontaktes,

– fortrinnsvis før 27.1. Det pleier gå kort tid (dager) før rittet er fulltegnet.

mvh
DF Dale
Bryne CK

df.dale@yahoo.no

Share this nice post: