Spinning ELIXIA

Spinning kan være hardt !

Nesten full sal hos ELIXIA Bryne også denne gangen – over 40 stk i fine BCK-uniformer. Frode kjørte ei intensiv økt på ca. 80 minutter med oppvarming og nedsykling inkludert. Målet for økta var å ligge høyt i puls over relativt lang tid, dvs. vekselsvis over og rett under terskel. Løypa var bygget opp med en topp først på 27 minutter, der vi skulle opp i rød sone (sone 5). Etter dette bar det direkte over i en 37 minutters tempodel med 3 «små» topper der vi skulle opp mot og helst inn i rød sone. Frode pusha virkelig på underveis – tror de fleste er enige i at dette var ei hard kvalitetsøkt på spinningsykkelen. Ser på FB at en kar følte seg skambankt etter å ha vært med på økta – en god beskrivelse det. Men, dette går rett inn på konto og skal brukes for alt det er verdt utover i sesongen. Håper å se alle igjen også neste torsdag – samme sted, samme tid.

Share this nice post: