Spinning ELIXIA

Siste spinning før jul

Her kommer en litt forsinket rapport på timen på torsdag:

Det ble en litt improvisert time i går, på menyen stod egentlig 77 minutter med pes, men når instruktøren greide å ta feil minne pinne med seg ble det i stede 55 minutter intervall.

Vi varmet opp i 10 minutt før vi kjørte en 8 sek spurt , 52 sek «hvile» og vi hadde 10 repetisjoner videre var det 5 intervaller fra 2,5 minutt til 6,5 minutts lengde med 1 minutt pause mellom hver intervall, jeg vil anta at de rundt 20 fremmøtte ble både varme og fikk pulsen opp , en god økt før jul som går rett i banken, vi kan ta en aldri så liten juleferie og kan til og med koste på oss litt ekstra kos i jula, husk det er ikke hva vi spiser mellom jul og nyttår som er utslagsgivende, men mellom nyttår og jul, kos dere masse i jula, ……. GOD JUL fra oss på podiet. Frode.

Share this nice post: