Spinning ELIXIA

Ei god intervalløkt

Drøye 30 stk på spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne denne gangen, med Selliano som kyndig instruktør i førersetet. Etter en god oppvarming, med den vanlige hymnen fra Karmøynå som 1. sang, spant vi over i en lengre sekvens med flere intervaller av ulik lengde. Korte intervaller på 3-4 minutter og den lengste intervallen opp mot 12 minutter. Pulsen bygde vi gradvis opp mot ca 85-87 % av max i løpet av intervallene, med aktive pauser og puls ned mot 70 % av max mellom dragene. Rolig nedkjøring og skikkelig uttøyning til slutt – vi holdt på i ca 70 minutter totalt. Fortsatt er det god plass til flere. Oppfordrer flere medlemmer til å hive seg med utover vinteren – god trening som vi garantert får igjen for utover våren og sommeren. Vi kjører på hver torsdag framover vinteren – med unntak for torsdagen i romjula.

Share this nice post: