Spinning ELIXIA

Spinning

Ny spinningøkt vel gjennomført hos ELIXIA Bryne – ca 35 stk møtte fram denne gang. Vegar var ansvarlig for økta. Han hadde for anledningen henta inn kyndig hjelp fra Kristian Dyrnes – vinner av Norgescupen på landevei 2012 og med på Team Østerhus Ridley. Mange gode tips både på sittestilling, tråkk, styrke, kosthold ol. Takk til Kristien, og velkommen tilbake ved en senere anledning. Selve økta starta med ca 10 minutter oppvarming. Så var det over i en hektisk bolk med 6 spurter på 8 sekunder hver, med ca 2 minutter pause mellom hver spurt. Deretter over i en bolk med 4 drag på 7 minutter hver og fokus på styrketråkk. Første 4 minutter med puls på 80-83 prosent av maks, siste 3 minutter noe høyere belastning og puls i sone 4. Rolig nedsykling og benstrekk til slutt – økta varte totalt i ca 70 minutter.

Share this nice post: