Spinning ELIXIA

Proff trening !

Meget bra oppmøte på spinningøkta denne uka – talte nærmere 40 stk ivrige BCK-ere klare for ukas høydepunkt. Det var Tone Hatteland Lima som kjørte økta denne gang – kjekt og inspirerende å bli pusha litt av en proff ! Vi starta med ca 10 minutter rolig oppkjøring for å få opp pulsen og varmen i kroppen. Deretter var det «på jobb» og først over i en intervall på ca 6 minutter i sone 3 med relativt høy tråkkfrekvens. Etter en kort pause for å hente oss litt inn igjen gikk det over i en bolk med styrketråkk-drag av noe varierende lengder, med litt pauser mellom de enkelte dragene. Til slutt en ny intervall i sone 3 på ca 5 minutter med noe høyere frekvens. Rolig nedkjøring og bøy og tøy til slutt. Vi holdt det gående i en drøy time – tror samtlige som var med opplevde det som en variert, effektiv og kjekk treningsøkt. Neste gang er det Lillian som skal ha timen – på med den fine BCK-uniformen og spinn av gårde !

Share this nice post: