Spinning ELIXIA

Ei god spinningøkt !

Drøye 30 stk ville spinne hos ELIXIA Bryne denne torsdagskvelden – det er fortsatt god plass til flere. Stian tok oss med på ei real intervalløkt med varighet ca 60 minutter. Etter oppvarming på drøye 5 minutter, var det over i en bolk på til sammen 7 bakker av ulik varighet – fra ca 3 minutter til drøye 6 minutter. Puls opp mot 84-87 % av maks på hver intervall. Pauser av noe ulik varighet mellom hver intervall – med puls ned mot 70-75 % av maks. Rolig nedsykling og uttøyning i etterkant. God trening for kropp og sjel, men husk å kombinere slike økter med roligere trening av noe lengre varighet i tillegg. Neste gang er det Vegar som er instruktør – nærmere informasjon om opplegg følger over helga. Velkommen til gilde treningsøkter sammen med gode sykkelvenner.

Share this nice post: